Profiel

Mijn naam is Sung Min te Hennepe-den Dulk. De rode lijn in mijn loopbaan is dat ik mensen help weer in hun eigen kracht te komen en zich sterker te voelen. Eerst als groepsbegeleider met moeilijker opvoedbare kinderen, later in het bedrijfsleven en managementconsultancy bureau (Rijnconsult) als HR professional. Sinds 2008 ben ik werkzaam als coach en therapeut. Daartoe heb ik diverse erkende opleidingen gevolgd op het gebied van Agogisch Werk, Human Resource Management, Coaching, Integratieve Psychotherapie, Hypnotherapie en EMDR therapie (trauma-therapie). Maar nog belangrijker is mijn passie en drijfveer om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen en sterker maken van mensen.  Ik begeleid particulieren met uiteenlopende achtergronden, problematieken en ontwikkelingsvragen. De consulten vinden plaats in een rustige en lichte omgeving, waar veiligheid en vertrouwen voorop staan. Tevens werk ik ook voor organisaties (leidinggevenden en medewerkers). Om een bijdrage te leveren aan ons vakgebied ben ik actief in de beroepsvereniging als visiteur om (beginnende) therapeuten te ondersteunen bij de verdere professionalisering in hun praktijkvoering.  

 

 

 

Praktijk Pur Sang staat voor de manier waarop ik (Sung Min) werk: Helder & Eigentijds, Empathisch & Resultaatgericht, Positief & Persoonsgericht, Nuchter & Open Minded. Door mijn brede achtergrond, opleidingen en ervaringen kan ik “eenvoudig” werken als het kan en diepgaander (trauma) als het nodig is. Je kunt rekenen op maatwerk en een persoonsgerichte benadering, afgestemd op jouw vraag en je persoonlijkheid. Wees welkom  in mijn praktijk!

Praktijk Pur Sang is lid van de beroepsverenigingen STIR, NBVH en RBCZ, waardoor vergoeding van zorgverzekeraars uit de aanvullende zorg mogelijk is.