Coaching

  • Meer balans in werk of prive-leven?
  • Nieuwe mogelijkheden ontdekken en het beste uit jezelf halen?
  • Coaching geeft een boost aan je persoonlijke of professionele ontwikkeling!

Wat is coaching?

Wanneer je merkt dat er op korte termijn iets moet gebeuren of veranderen in je werk (of privé-leven), dan kan coaching je verder helpen. Door coaching krijg je je wensen en doelen helderder. Je onderzoekt wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Door meer inzicht te krijgen, kun je de juiste stappen maken om je denken, voelen of doen beter op elkaar af te stemmen.

Bij Praktijk Pur Sang krijg je begeleiding op maat, met praktische tips en tools zodat je deze direct kunt toepassen in het hier en nu. We ondersteunen je in je proces en zijn jouw klankbord bij het behalen van jouw doelen. De begeleiding is positief, motiverend, stimulerend en af en toe confronterend om de potentie die in je zit naar boven te halen. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Coaching kan gericht zijn op:

  • Individuele coaching – Het benutten van persoonlijke ontwikkeling en kwaliteiten staan hier centraal.
  • Preventieve coaching – Hier ligt het accent op voorkomen van dreigende uitval door stress of burn-out.
  • Loopbaancoaching of talentcoaching – Je krijgt tools hoe je competenties en talenten zo effectief mogelijk kunt inzetten in je (nieuwe) functie of organisatie (loopbaanbegeleiding).
  • Executive coaching – Deze coaching is gericht op versterken van leiderschap of ondernemerschap.
  • Teamcoaching – Wanneer je een team of groep met elkaar wilt verbinden of verder wilt ontwikkelen.

Welk soort coaching past bij jou?

Praktijk Pur Sang heeft veel ervaring met coaching trajecten bij zowel individuen alsook binnen organisaties. Samen onderzoeken we welke vorm van coaching het beste bij je aansluit. Hierbij wordt rekening gehouden met je persoonlijkheid, wensen en doelen, sterke punten en leerpunten. We combineren interventies uit o.a. oplossingsgericht coachen, NLP en positieve psychologie. Eventueel gecombineerd met een persoonlijkheidstest Big Five Personality .

Mocht gedurende het coaching traject diepgang wenselijk zijn, dan kunnen we, in gezamenlijk overleg, je dieperliggende patronen of ervaringen onderzoeken middels psychotherapie.

Coaching iets voor jou?

Ben je nieuwsgierig wat coaching voor jou kan betekenen? Bel gerust 06-13220360 of mail info@praktijkpursang.nl. om je vraag of mogelijkheden te bespreken. Mocht ik telefonisch niet bereikbaar zijn: binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op. De praktijk bevindt zich in Rheden, Gelderland, vlakbij Arnhem/Velp/Dieren. Voor organisaties is coaching op locatie ook mogelijk. Praktijk Pur Sang is aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen waaronder de NOBCO (Nederlandse Orde voor Beroepscoaches).

Coaching ervaring uit de praktijk:

… Moeizame samenwerking collega…. verdrietige relatiebreuk…..
‘Door een moeizame samenwerking met een collega en een aantal projecten die maar niet van de grond leken te komen, realiseerde ik me dat ik in een paar oude valkuilen terecht was gekomen. Mogelijk mede veroorzaakt door een verdrietige relatiebreuk in een voorafgaande periode. Sung Min heeft me geholpen om die valkuilen op een andere wijze te benaderen. Met nieuwe inzichten en handvatten ben ik in korte tijd in staat geweest om in zowel werk als privéleven weer vanuit mijn eigen kracht te functioneren. Sung Min is in staat om persoonlijke ontwikkeling vanuit een zakelijk en emotioneel perspectief te benaderen. Ik heb haar werkwijze als functioneel, warm, betrokken en realistisch ervaren. Haar methoden als eenvoudig toepasbaar met een diepgaand effect.’ Vrouw, teammanager

…. als werkgever ook baat bij……
“Wanneer Sung Min met mensen aan het werk gaat doet zij dit vanuit een oprechte betrokkenheid en grote zorgvuldigheid. Ze weet mensen zo te prikkelen maar ook vertrouwen te geven dat ze hun valkuilen werkelijk leren inzien en vermijden. Daarbij verliest ze het belang van de opdrachtgever niet uit het oog maar weet dit zo in te passen dat zowel medewerker als werkgever zich herkend voelen en werkelijk baat hebben bij de interventies. Mijn ervaring is dat ieder coaching traject dat ik tot nu toe bij Sung Min heb uitgezet, goed resultaat heeft opgeleverd. Groot voordeel vind ik dat, wanneer er meer nodig is dan coaching dat dit ook door Sung Min kan worden gedaan. Doordat deze counseling vaak voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking komt is dat voor medewerkers een lagere drempel om werkelijk aan zichzelf te gaan werken en daar heb ik als werkgever ook baat bij.”  S. van Dijk, afdelingshoofd gemeente Veenendaal

Klik hier voor meer ervaringen.