Contact

Ben je nieuwsgierig geworden wat Praktijk Pur Sang voor jou kan betekenen?

HELAAS IS ER OP DIT MOMENT EEN WACHTTIJD VAN 4-6 WEKEN VOOR NIEUWE CLIENTEN.

De eerste stap is wellicht het spannendst en moeilijkst. Neem daarom gerust contact met me op om je situatie voor te leggen of als je vragen hebt. Bel, app + 31 6 132 203 60 of mail info@praktijkpursang.nl. De ervaring leert dat het een verhelderend gesprek wordt met nieuwe inzichten waar je veel aan zult hebben. Wees welkom in mijn praktijk.

De praktijk is makkelijk bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Station Rheden is 10 minuten lopen. Er is tevens ruimte parkeergelegenheid voor het huis of op de oprit.

Contactgegevens praktijk

Praktijk Pur Sang
Pinkelseweg 4 B
6991 GJ Rheden
+31 6 132 203 60
info@praktijkpursang.nl

Praktijk Pur Sang is aangesloten bij beroepsverenigingenwaardoor je de tarieven geheel of gedeeltelijk vergoed kunt krijgen. Vraag dit goed na bij je zorgverzekeraar. De eigen bijdrage van € 385,- geldt hier niet.

Nieuwsgierig? Bel +31 6 132 203 60

Waarom Praktijk Pur Sang

Consulten veelal vergoed door zorgverzekeraars

Kortdurend als het kan, diepgaander (trauma) als dat nodig is

Praktische en concrete handvatten

Kom in contact

Profiel Sung Min

Mijn naam is Sung Min te Hennepe- den Dulk. Het sterker maken van mensen (in organisaties) loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Sinds 2008 ben ik werkzaam als coach en therapeut waarbij ik eenvoudig werk als het kan en diepgaander (trauma) als het nodig is. Tevens begeleid ik particulieren met uiteenlopende achtergronden, hulpvragen en ontwikkelingsvragen. Lees verder