… jaloezie en relatieproblemen…

‘Voor een aantal maanden terug liep ik met mijn relatie en vooral met mezelf elke keer tegen de muur op. In mijn relatie deed ik heel jaloers terwijl mijn vorige relatie stuk was gelopen omdat die jongen mij in een kooitje stopte. Daarbij bekijk ik eerst alles van de negatieve kant. Waardoor ik ook heel […]

‘Voor een aantal maanden terug liep ik met mijn relatie en vooral met mezelf elke keer tegen de muur op. In mijn relatie deed ik heel jaloers terwijl mijn vorige relatie stuk was gelopen omdat die jongen mij in een kooitje stopte. Daarbij bekijk ik eerst alles van de negatieve kant. Waardoor ik ook heel negatief in het leven sta.
Door een collega van mij hoorde ik van Sun Ming. Zoals iedereen kan beamen ga je eerst ontkennen. nee heb ik niet nodig kan ik zelf wel. Toch bleef het in me kop zitten. Omdat ik me schaamde durfde ik niet te bellen dus heb ik eerst een mail gestuurt met mijn problemen daar in. Daarbij gelijk uitleg gegeven wat ik graag wil en of ze daar bij kon helpen. Binnen een paar dagen had ik een email terug. Waar ze mij uitnodigde voor een gesprek.
Met lood in me schoenen (echt waar) ben ik toch gegaan om dat mijn partner mij ook steunde en ik dacht, ja kan wel blijven aan modderen maar daar word ik en ook vooral mijn omgeving waar ik veel van hou ongelukkig van. Dat wil je geliefde niet aan doen.   Ik zal eerlijk zeggen de eerste 2 sessies/gesprekken waren heel pittig en je komt je zelf tegen daarbij als je thuis komt voel je nog niet anders. Dat heeft tijd nodig en dat vind ik het alle zwaarste dat het proces tijd nodig heeft. Op de momenten dat je jezelf tegen komt begin je wel te beseffen wat je in het leven wilt.
Tijdens de therapie kreeg ik ook opdrachten mee naar huis om in mijn gewone dagelijkse leven toe te passen. Dat ging ook niet altijd gelijk goed. oefenen oefenen oefenen dat was heel belangrijk.
Nu ik bijna klaar ben gaat al stukken beter met mij ook omdat af en toe even kan mailen en dan krijg ik weer steun een opdracht of een goed advies. Dat heeft mij bij deze therapie/coaching goed gedaan. Ik ben heel blij dat ik de drempel over ben gegaan. Ik hoop dat jij die sprong ook durft te maken’. mvg R de Z. (medewerker)