Integratieve psychotherapie

  • Ballast uit je verleden kwijtraken?

  • Therapie afgestemd op jouw hulpvraag en persoonlijkheid?

  • Integratieve psychotherapie is een kortdurende en effectieve therapie met diepgaande effecten.

Wat is integratieve psychotherapie?

Integratieve Psychotherapie is een verzamelnaam voor verschillende kortdurende en effectieve therapievormen vanuit verschillende psychologische stromingen. Hierdoor kan de therapie optimaal worden afgestemd op je persoonlijkheid en op wat jij nodig hebt om je hulpvraag op te lossen of je klachten te verminderen.

Met Integratieve Psychotherapie ga je je innerlijke belevingswereld onderzoeken zodat je je emotionele blokkades (uit je verleden) zoals boosheid, verdriet, teleurstellingen en pijn kunt opruimen. De focus ligt op veerkracht verhogen, waardoor de klachten verminderen. Niet alleen op korte termijn, maar juist op de lange termijn. Zodat je je mentale weerbaarheid vergroot en eventuele terugval vermindert of voorkomt.

Wat kan Praktijk Pur Sang voor je betekenen?

Integratieve Psychotherapie is maatwerk en persoonsgericht, zodat je de ballast (uit je verleden) op een verantwoorde manier kunt kwijtraken. Veiligheid en vertrouwen staan hierbij voorop. De therapievormen sluiten zoveel mogelijk aan bij je persoonlijkheid, aard van je hulpvraag en zwaarte van je psychische of psychosomatische klachten.

Integratieve psychotherapie iets voor jou?

Wil je vooruitgang in je leven? Bel of mail gerust met je vragen of voor het maken van een afspraak: +31 6 132 203 60 of info@praktijkpursang.nl. De praktijk bevindt zich in Rheden, vlakbij Arnhem/Velp/Dieren (Gelderland).

Praktijk Pur Sang is aangesloten bij beroepsverenigingen waardoor vergoedingen mogelijk zijn vanuit de aanvullende zorg (je hebt geen eigen risico).

“Het verleden kun je niet veranderen, maar je kunt er wel NU mee leren omgaan..”

Integratieve psychotherapie ervaring uit de praktijk

….geen last meer van het verleden…

‘Op 12 jarige leeftijd een beste vriend moeten verliezen en hierover met niemand kunnen praten en daarna op 16jarige leeftijd iemand reanimeren die onder je handen de laatste adem uitblaast ,zijn maar 2 van de vele dingen die ik heb meegemaakt,en die mij op jonge leeftijd ook al gevormd hebben. Nu bijna 28 jaar later,2 psychoses met 2 zelfmoordpogingen een knaller van een burnout en de stempel borderliner, is het een keer goed tijd om zaken op een rijtje te zetten.
Al eerder zocht ik professionele hulp, maar schudde die vaak na een paar sessies of zelfs bij binnenkomst de hand en keerde dan onverrichte zake weer huiswaarts. Hulp uit zich niet in een nuffige secretaresse een half uur zitten in een wachtkamer met meerdere mensen of het meekrijgen van een boekje “mindfulness”.
Hulp krijgen is een klik een welgemeende interesse of het meekrijgen van handvatten. Ik was dus zoekende naar iemand waar ik eigenlijk al aan de telefoon al een klik zou merken en die redelijk alround is in behandelmethodes. Na de eerste sessie had ik bij Sung Min zeker een goed gevoel, alleen was ik nog een beetje bang dat ze te lief voor mij zou zijn, omdat ik zeker niet 1 van de makkelijkste ben en ik vond dat een hulpverlener altijd maar moest bewijzen dat ze hun kunstje konden.
Na de 2e sessie heb ik hierover nooit weer over nagedacht en vond het heerlijk om ook te kunnen vragen,sparren en ondergaan. De basis van alles is vertrouwen en dat kan ze zeker geven. Om een sessie tot een succes te maken schakelt ze moeiteloos over op verschillende technieken en gezichtspunten,de uitspraak,”ja, precies weet ik dit ook niet, maar laten we dit eens proberen”, hoorde ik vaker en met eigenlijk altijd wel een juiste probleemaanpak.
Ik nu een klein jaartje later,zonder medicatie en vooral zonder het idee van terugval. Rust,goede kijk op zaken en vooral geen last meer van het verleden is iets dat ik best heel snel heb mogen leren en waar ik ook zeer trots op ben dat we dat samen hebben mogen bereiken. Niets is wat het lijkt, maar bij Sung Min is dat wat ze aanbiedt zeker dat wat je krijgt en no nonsens. Super,’  Martin A. , Man (accountmanager)

Lees hier meer referenties

Nieuwsgierig? Bel +31 6 132 203 60

Waarom Praktijk Pur Sang

Consulten veelal vergoed door zorgverzekeraars

Kortdurend als het kan, diepgaander (trauma) als dat nodig is

Praktische en concrete handvatten

Kom in contact

Profiel Sung Min

Mijn naam is Sung Min te Hennepe- den Dulk. Het sterker maken van mensen (in organisaties) loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Sinds 2008 ben ik werkzaam als coach en therapeut waarbij ik eenvoudig werk als het kan en diepgaander (trauma) als het nodig is. Tevens begeleid ik particulieren met uiteenlopende achtergronden, hulpvragen en ontwikkelingsvragen. Lees verder