Organisaties

Een medewerker die niet functioneert?

Zieke medewerkers met (dreigend) langdurig uitval?

Een team dat niet goed samenwerkt?

Praktijk Pur Sang helpt u vooruit op het snijvlak van mens en werk.

Wat kan Praktijk Pur Sang voor u betekenen?

Mensen bepalen mede het succes van uw organisatie. Wanneer u met veel zieke of niet functionerende medewerkers te maken krijgt, heeft dit impact op de sfeer en de samenwerking binnen een organisatie. Daarnaast brengt dit een hoop kosten met zich mee voor een organisatie.

Praktijk Pur Sang kan organisaties en medewerkers helpen en bijstaan door middel van uiteenlopende (preventieve) diensten op het gebied van mens en werk:

De toegevoegde waarde van Praktijk Pur Sang?

Praktijk Pur Sang heeft veel ervaring op het snijvlak van mens en werk. De belangen van zowel organisatie als medewerker wordt daardoor niet uit het oog verloren. Door een brede achtergrond kan er kort en eenvoudig gewerkt worden als het kan, maar ook diepgaander als dit nodig mocht blijken.

Praktijk Pur Sang doet niet aan oppervlakkige veranderingen, maar streeft naar duurzaam resultaat. Er wordt gebruik gemaakt van vernieuwende, opbouwende en pragmatische tools en aanpak, waar direct mee aan de slag kan worden gegaan. Met als doel dat medewerkers en organisatie zo optimaal mogelijk vooruit worden geholpen, zichzelf op waarde weten in te schatten en meer inzicht krijgen om tot de gewenste verbetering te komen.

Meer informatie of contact?

Wilt u meer informatie of een offerte op maat? Neem dan contact met mij op, telefoonnummer: 06 132 203 60 of info@praktijkpursang.nl

Ervaringen van organisaties

Gemeente Veenendaal
“Wanneer Sung Min met mensen aan het werk gaat doet zij dit vanuit een oprechte betrokkenheid en grote zorgvuldigheid.
Ze weet mensen zo te prikkelen maar ook vertrouwen te geven dat ze hun valkuilen werkelijk leren inzien en vermijden.
Daarbij verliest ze het belang van de opdrachtgever niet uit het oog maar weet dit zo in te passen dat zowel medewerker als werkgever zich herkend voelen en werkelijk baat hebben bij de interventies.
Mijn ervaring is dat ieder coaching traject dat ik tot nu toe bij Sung Min heb uitgezet, goed resultaat heeft opgeleverd.
Groot voordeel vind ik dat, wanneer er meer nodig is dan coaching dat dit ook door Sung Min kan worden gedaan. Doordat deze counseling vaak voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking komt is dat voor medewerkers een lagere drempel om werkelijk aan zichzelf te gaan werken en daar heb ik als werkgever ook baat bij.” Sabrien v. D. (afdelingmanager)
Voor meer referenties klik hier.