Positieve psychologie

  • Wil je meer uit je leven halen?

  • Je veerkracht en mentale weerbaarheid verhogen?

  • Positieve Psychologie kan je hierbij helpen!

Wat is positieve psychologie?

Positieve psychologie is een nieuwe (wetenschappelijke) stroming waarin de nadruk ligt op sterke kanten en het opbouwen van mentale weerbaarheid. Niet alleen de psychische klachten staan centraal, maar de mens als geheel. Het ontwikkelen van krachten en factoren die draagkracht en mentale weerbaarheid bevorderen horen hierbij.

Wat kan Praktijk Pur Sang voor je betekenen?

Positieve Psychologie werkt bij Praktijk Pur Sang door alle trajecten. Het is daarom eerder een levensvisie. Iedereen heeft sterke kanten en positieve emoties, maar je kunt deze tijdelijk zijn kwijtgeraakt. Door psychologische veerkracht opnieuw op te bouwen kun je tegenslagen en stressvolle situaties beter aan. Positieve psychologie is geschikt voor gezonde mensen om mentaal gezond te blijven (coaching) alsook voor mensen met (beginnende) psychische problematiek om klachten te verminderen en mentale weerbaarheid te versterken.

Positieve psychologie iets voor jou?

Wil jij je veerkracht weer opbouwen en mentaal sterker en weerbaarder worden? Bel of app dan voor een afspraak: +31 6 132 203 60. Of stuur een e-mail naar info@praktijkpursang.nl. De praktijk bevindt zich in Rheden, nabij Arnhem/Velp/Dieren (Gelderland).

Praktijk Pur Sang is aangesloten bij diverse beroepsverenigingen.

‘Je hoeft geen ander mens te worden om dingen eens anders aan te pakken’

Positieve psychologie ervaring uit de praktijk:

… drempel weggehaald..

‘Ik heb de samenwerking met Sung Min als bijzonder prettig ervaren. Sung Min is een “mensen-mens” en straalt begrip en vertrouwen uit. Hierdoor is voor mij een drempel weggehaald waardoor ik meer van mezelf heb durven laten zien. Dit traject is nu afgerond maar zodra ik ergens vast loop of een bepaalde case wil bespreken ga ik zeker weer een afspraak inplannen’. Vrouw (manager)

Lees hier meer referenties

Nieuwsgierig? Bel +31 6 132 203 60

Waarom Praktijk Pur Sang

Consulten veelal vergoed door zorgverzekeraars

Kortdurend als het kan, diepgaander (trauma) als dat nodig is

Praktische en concrete handvatten

Kom in contact

Profiel Sung Min

Mijn naam is Sung Min te Hennepe- den Dulk. Het sterker maken van mensen (in organisaties) loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Sinds 2008 ben ik werkzaam als coach en therapeut waarbij ik eenvoudig werk als het kan en diepgaander (trauma) als het nodig is. Tevens begeleid ik particulieren met uiteenlopende achtergronden, hulpvragen en ontwikkelingsvragen. Lees verder