Sung Min te Hennepe-den Dulk

Mijn naam is Sung Min te Hennepe-den Dulk. De rode lijn in mijn loopbaan is dat ik mensen help weer in hun eigen kracht te komen en zich sterker te voelen. Eerst als groepsbegeleider met moeilijk opvoedbare kinderen en jongeren, later in het bedrijfsleven als HR professional. Sinds 2008 ben ik werkzaam als coach en therapeut. Daartoe heb ik diverse erkende opleidingen gevolgd op het gebied van Agogisch Werk, Human Resource Management, Coaching, Integratieve Psychotherapie, Hypnotherapie en EMDR therapie (trauma-therapie). Maar nog belangrijker is mijn passie en drijfveer om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen en sterker maken van mensen.

Veiligheid en vertrouwen

Ik begeleid particulieren met uiteenlopende achtergronden, problematieken en ontwikkelingsvragen. De consulten vinden plaats in een rustige en lichte omgeving, waar veiligheid en vertrouwen voorop staan. Tevens werk ik ook voor organisaties (leidinggevenden en medewerkers) en begeleid ik (beginnende) coaches en therapeuten met supervisie en bij het  ondersteunen en verder professionaliseren van hun praktijkvoering.

Maatwerk en persoonsgerichte benadering

Praktijk Pur Sang staat voor de manier waarop ik (Sung Min) werk: Helder & Eigentijds, Empathisch & Resultaatgericht, Positief & Persoonsgericht, Nuchter & Open Minded. Door mijn brede achtergrond, opleidingen en ervaringen kan ik “eenvoudig” en kortdurend werken als het kan en diepgaander (trauma) als het nodig is. Je kunt rekenen op maatwerk en een persoonsgerichte benadering, afgestemd op jouw vraag en je persoonlijkheid.

Wees welkom bij praktijk Pur Sang!

Praktijk Pur Sang is lid van diverse beroepsverenigingen zoals NOBCO, NBVH en RBCZ. Therapie kan daardoor vergoed worden door zorgverzekeraars vanuit de aanvullende zorg.