Referenties

Onderstaande reviews/ervaringen zijn met toestemming van cliënten geplaatst.

… drempel weggehaald..

‘Ik heb de samenwerking met Sung Min als bijzonder prettig ervaren. Sung Min is een “mensen-mens” en straalt begrip en vertrouwen uit. Hierdoor is voor mij een drempel weggehaald waardoor ik meer van mezelf heb durven laten zien. Dit traject is nu afgerond maar zodra ik ergens vast loop of een bepaalde case wil bespreken ga ik zeker weer een afspraak inplannen’. Vrouw (manager)

… ik wilde loskomen van allerlei verwikkelingen en patronen…

Ik voelde me vast zitten. Ik wilde loskomen van allerlei verwikkelingen en patronen in mijn relatie met partner en familie. Al snel ervoer ik bij Sung Min het vastlopen niet als negatief of onoverkomelijk maar als groei naar wat ik wel wilde en naar hetgeen wel mogelijk was!
Haar behandelingen zijn veelzijdig en er was afwisseling van (communicatie)technieken, lichaamsgerichte oefeningen een goed begeleidde EMDR sessie of meditaties. Ze gaven me veel diepe inzichten en Sung Min begeleidde zorgvuldig deze inzichten in het omzetten naar écht vanuit mijzelf durven handelen. Superbevrijdend!
En ja …om eerlijk te zijn werd ik soms ongeduldig en hoopte ik dat ik de boel wel even zou fixen, het proces heeft me best even tijd gekost maar ik voel een diepe en goed verankerde basis om op verder te groeien! Vrouw 49 jaar

… jaloezie en relatieproblemen…

‘Voor een aantal maanden terug liep ik met mijn relatie en vooral met mezelf elke keer tegen de muur op. In mijn relatie deed ik heel jaloers terwijl mijn vorige relatie stuk was gelopen omdat die jongen mij in een kooitje stopte. Daarbij bekijk ik eerst alles van de negatieve kant. Waardoor ik ook heel negatief in het leven sta.
Door een collega van mij hoorde ik van Sun Ming. Zoals iedereen kan beamen ga je eerst ontkennen. nee heb ik niet nodig kan ik zelf wel. Toch bleef het in me kop zitten. Omdat ik me schaamde durfde ik niet te bellen dus heb ik eerst een mail gestuurt met mijn problemen daar in. Daarbij gelijk uitleg gegeven wat ik graag wil en of ze daar bij kon helpen. Binnen een paar dagen had ik een email terug. Waar ze mij uitnodigde voor een gesprek.
Met lood in me schoenen (echt waar) ben ik toch gegaan om dat mijn partner mij ook steunde en ik dacht, ja kan wel blijven aan modderen maar daar word ik en ook vooral mijn omgeving waar ik veel van hou ongelukkig van. Dat wil je geliefde niet aan doen.   Ik zal eerlijk zeggen de eerste 2 sessies/gesprekken waren heel pittig en je komt je zelf tegen daarbij als je thuis komt voel je nog niet anders. Dat heeft tijd nodig en dat vind ik het alle zwaarste dat het proces tijd nodig heeft. Op de momenten dat je jezelf tegen komt begin je wel te beseffen wat je in het leven wilt.
Tijdens de therapie kreeg ik ook opdrachten mee naar huis om in mijn gewone dagelijkse leven toe te passen. Dat ging ook niet altijd gelijk goed. oefenen oefenen oefenen dat was heel belangrijk.
Nu ik bijna klaar ben gaat al stukken beter met mij ook omdat af en toe even kan mailen en dan krijg ik weer steun een opdracht of een goed advies. Dat heeft mij bij deze therapie/coaching goed gedaan. Ik ben heel blij dat ik de drempel over ben gegaan. Ik hoop dat jij die sprong ook durft te maken’. mvg R de Z. (medewerker)

… liefdesverslaving …

‘Verstrikt in een destructieve liefdes relatie. Een relatie met een man die mij stelselmatig had bedrogen en toen ik afstand nam, ging stalken en mij ernstig mishandelde.
Hoe kon het dat ik ondanks dit alles toch nog een aantrekkingskracht naar hem voelde? En hoe kon ik mijzelf beschermen voor mijn eigen emotionele handelen? De discripantie tussen verstand en gevoel was enorm. Angst, schuldgevoel en een diep gevoel van leegte slingerde mij heen en weer. Hierdoor was ik totaal niet meer in staat om te functioneren.
In de GGZ liep ik aan tegen lange wachtlijsten en onbegrip van hulpverleners. “Gooi je telefoon toch gewoon weg”, was het antwoord dat ik te horen kreeg, maar ik had meer nodig dan dat. Want dit was nu juist mijn probleem. Ik was niet in staat om het contact te verbreken. Een liefdesverslaving is een serieus probleem en dat moet je op een diepere laag aanpakken.
Totaal in paniek en radeloos kwam ik terecht bij Sung Min. Samen hebben we een plan van aanpak gemaakt en zijn we laag voor laag naar de kern van het probleem gegaan. Door middel van oa; een gezinsopstelling, hypnotherapie en innerchildtherapie kwam ik weer meer in contact met mijzelf.
Ik leerde weer voelen wat ik nodig had voor mij en dat ik hiervoor niet afhankelijk ben van de ander. Ook oefende ik om niet te handelen vanuit mijn heftige emoties en gevoel van leegte. Toen ik deze valkuilen ging herkennen merkte ik dat het intense gevoel van verdriet of verlangen weer afnam, ook als ik er niet aan toe gaf. Dit ging wel met vallen en opstaan.
Met de eenvoudige oefeningen die thuis goed te herhalen waren, de rust, positieve benadering en het vertrouwen dat Sung Min mij gaf ben ik nu al heel ver gekomen’. Vrouw (47 jaar)

… thema rouw- en verliesverwerking…

‘Vorig jaar is mij overkomen wat zoveel anderen is overkomen in deze tijd van recessie: ontslag wegens reorganisatie. En nu, dacht ik bij mezelf. Plotseling stond ik op een tweesprong in mijn leven en mocht ik kiezen. Nagedacht over wat ik nu heel erg graag zou willen, doorgaan met het werk dat ik al zoveel jaar deed of mijn hart volgen en alsnog voor omscholing te gaan. Ik heb  gekozen voor het laatste en ben nu bezig met de opleiding Counselling en coaching. Omdat ik me wil specialiseren in rouw- en verliesverwerking heb ik Sung Min benaderd voor een workshop over dit thema. Als ik al veel had geweten over emoties en gedrag van mensen en van mijn eigen verlieservaringen, dan gaf Sung Min mij nog zoveel meer te bieden! Ze heeft naar mijn mening een breed perspectief en inzicht over dit thema waardoor de cliënt vanzelf naar haar/zijn eigen verlieservaringen leert te kijken. Na de eerste sessie ging ik naar huis en was me vele malen meer bewuster geworden van de overgangsverliezen die we in onze levenscyclus ongemerkt ervaren. Na de tweede sessie, was ik er nog meer van overtuigd, dat het thema Rouw- en verliesverwerking heel erg bij mijn passie hoort en dat Sung Min mij nog nieuwsgieriger heeft gemaakt naar al het literatuur wat zij mij adviseerde te lezen.Sung Min heeft op een prettige en open manier deze workshop gepresenteerd en ik heb ontzettend veel kennis opgedaan!’ Vrouw, coach/counselor in opleiding

……Gespannen na verhuizing, einde relatie en werk……

‘Ik kwam binnen bij je aan het eind van een twee-jarig reflectietraject in mijn leven. Ik was nog steeds gespannen na mijn verhuizing door einde relatie en werk. Dit had mogelijk effect op mijn iets te hoge suikergehalte in mijn bloed. Aan het eind had ik het idee dat ik een periode had afgesloten, niet meer zo gefrustreerd en verdrietig was, het nieuwe aan kon gaan en terug kon kijken op een periode. Door jouw helderheid, doortastendheid, professionele deskundigheid heb ik een aantal onderdelen van mijn leven zo aan kunnen kijken dat er verandering kwam in mijn gedachten, gevoelens en gedrag. Je doet dit alles op een lichte manier, maar met een minimaal HBO niveau, zoals ik dat toch maar noemde. heel prettig. Ik zal je zeker nog eens consulteren als het nodig is’. Vrouw (adviseur)

….‘Ik, een burn-out?!…

‘Ik, een burn-out?! Nee, dat kon niet…’ Destijds was ik 23, had een druk sociaal leven en een fulltime baan. Als ik terugdenk aan die tijd merkte ik eigenlijk al een hele tijd dat ik langzaam aan het afglijden was. Maar hoe hard ik er ook probeerde tegen te vechten, op een dag zeiden mijn lichaam en geest STOP. Ik huilde veel en wilde alleen nog maar slapen. Ik ben een tijdje gestopt met werken en heb hulp gezocht bij Sung Min. Een burn-out krijgen moest en zou mij nóóit meer overkomen. Sung Min heeft mij gedurende de consults de juiste handvatten en tools gegeven en met behulp van EMDR denk ik nu een stuk milder over bepaalde situaties. Ik ben een perfectionist en dat zal ik altijd blijven. Ook beland ik nog steeds in drukke situaties, zowel werk als privé, maar het verschil is dat ik nu weet hoe ik er mee om moet gaan. Sung Min vroeg me een brief aan mezelf te schrijven, met als onderwerp ‘Waar sta ik over een half jaar?’. Dat heeft me aan het denken gezet en ik besefte me ineens dat ik mijn reisplannen opzij heb gezet voor mijn vaste baan en reizen was wat ik op dat moment het liefste wilde. Ik kreeg het sinds die brief niet meer uit mijn hoofd. Het was een erg moeilijke beslissing waar ik lang over heb na moeten denken, maar ik heb mijn baan opgezegd om mijn droom te realiseren. Ik ga op reis! Daarna? Dat zie ik dan wel weer. Ik ga nu eerst aan mezelf denken en hoop mezelf helemaal terug te vinden met behulp van alles wat Sung Min mij heeft meegegeven! Vrouw (24 jaar)

….geen last meer van het verleden…

‘Op 12 jarige leeftijd een beste vriend moeten verliezen en hierover met niemand kunnen praten en daarna op 16jarige leeftijd iemand reanimeren die onder je handen de laatste adem uitblaast ,zijn maar 2 van de vele dingen die ik heb meegemaakt,en die mij op jonge leeftijd ook al gevormd hebben. Nu bijna 28 jaar later,2 psychoses met 2 zelfmoordpogingen een knaller van een burnout en de stempel borderliner, is het een keer goed tijd om zaken op een rijtje te zetten.
Al eerder zocht ik professionele hulp, maar schudde die vaak na een paar sessies of zelfs bij binnenkomst de hand en keerde dan onverrichte zake weer huiswaarts. Hulp uit zich niet in een nuffige secretaresse een half uur zitten in een wachtkamer met meerdere mensen of het meekrijgen van een boekje “mindfulness”.
Hulp krijgen is een klik een welgemeende interesse of het meekrijgen van handvatten. Ik was dus zoekende naar iemand waar ik eigenlijk al aan de telefoon al een klik zou merken en die redelijk alround is in behandelmethodes. Na de eerste sessie had ik bij Sung Min zeker een goed gevoel, alleen was ik nog een beetje bang dat ze te lief voor mij zou zijn, omdat ik zeker niet 1 van de makkelijkste ben en ik vond dat een hulpverlener altijd maar moest bewijzen dat ze hun kunstje konden.
Na de 2e sessie heb ik hierover nooit weer over nagedacht en vond het heerlijk om ook te kunnen vragen,sparren en ondergaan. De basis van alles is vertrouwen en dat kan ze zeker geven. Om een sessie tot een succes te maken schakelt ze moeiteloos over op verschillende technieken en gezichtspunten,de uitspraak,”ja, precies weet ik dit ook niet, maar laten we dit eens proberen”, hoorde ik vaker en met eigenlijk altijd wel een juiste probleemaanpak.
Ik nu een klein jaartje later,zonder medicatie en vooral zonder het idee van terugval. Rust,goede kijk op zaken en vooral geen last meer van het verleden is iets dat ik best heel snel heb mogen leren en waar ik ook zeer trots op ben dat we dat samen hebben mogen bereiken. Niets is wat het lijkt, maar bij Sung Min is dat wat ze aanbiedt zeker dat wat je krijgt en no nonsens. Super,’  Martin A. , Man (accountmanager)

….Het bijna verliezen van mijn man…

“Ik kwam geladen en vol stress binnen. Het bijna verliezen van mijn man en alles wat er uit voort kwam, heeft mijn hele leven overhoop gehaald en ook wie ik ben.
Los van alle stress, het verwerken wat er allemaal gebeurd is en hoe ons leven is veranderd, heb ik ook meer zelfinzicht gekregen. Ik kan bewustere keuzes maken over verantwoordelijkheden, weet in meerdere mate hoe ik op mijn grenzen kan letten en niet over de grens heen ga en ben ik minder streng voor mezelf. Hierdoor ben ik geduldiger en evenwichtiger geworden.” Vrouw, (32 jaar)

…Dat hebben we goed gedaan, Sung Min!….

Terwijl ik altijd genoot van lange wandelingen en van ontspannend werken in mijn tuin kon ik me vorig jaar nauwelijks nog bewegen zonder (soms hevige ) pijn in mijn onderrug en liezen. Ik kwam diverse keren ten val. Uiteindelijk constateerde de revalidatiearts dat mijn klachten wel eens grotendeels psychosomatisch zouden kunnen zijn. Na wat doorvragen kwam er een trauma in de relationele sfeer uit het verleden boven. Zij gaf aan dat psychotherapeutische begeleiding met EMDR me mogelijk zouden kunnen helpen.
Zo kwam ik in aanraking met Sung Min. In het begin was ik nogal gereserveerd. Ik had moeite met de systeemtherapie, waarmee ze na de intake mijn behandeling wilde starten. Maar het volgen van de tijdlijn van gebeurtenissen in mijn leven, bracht me voor het eerst echt duidelijkheid over terugkerende ervaringen en bijbehorende patronen van cooping.
Zo konden we ook gericht toewerken naar het eigenlijke trauma , waarvoor EMDR sessies zouden kunnen helpen om het te verwerken. Het succes hiervan was verbluffend. Na twee sessies voelde ik me, ook door de verdere begeleiding van Sung Min, als  herboren.
Hypnotherapie hielp me bij het omgaan met een spastische slokdarm. Het op onverwachte momenten niet kunnen eten bracht me vaak in moeilijk te hanteren omstandigheden (in een restaurant, op een feestje). Nu weet ik hoe te ontspannen.
Langzamerhand verminderen ook mijn andere klachten. Als het soms wat minder goed gaat, dan kan ik daar beter mee omgaan. Ik accepteer mezelf nu meer zoals ik ben;  al wat ouder, hoog sensitief, een gevoelsmens.
Ik heb het contact met Sung Min als heel prettig ervaren. Ze geeft je haar aandacht en is gastvrij. Ze heeft een uitgebreide kennis en beheerst verschillende therapieën en technieken en is creatief in het aanbieden van wat mogelijk bij jou kan passen. Ze is realistisch over het te behalen resultaat; geen mooie beloftes. Sung Min heeft een groot netwerk en aarzelt niet om je ook te wijzen op mogelijke andere vormen van hulpverlening. Ook hecht ze waarde aan een goede terugkoppeling (door jou of door haar) met andere behandelaars.
Ik maak weer lange wandelingen en werk met plezier in de tuin. Vrouw, 68 jaar

…Denk-voel-doe spel…

‘Het spel is een ware uitnodiging om met jezelf in contact te komen. Zowel in een één op  één sessie als in teamverband. De prettige vraagstelling nodigt uit om te kijken hoe het bij jou werkt. Een mooie spel waarin voelen, denken en doen met elkaar in verbinding worden gebracht. Sung Min is een hele warme, betrokken en enthousiaste vrouw. Haar interesse in de mens is hartverwarmend, ze is een echte vakvrouw! Tijdens het spel geeft ze goed leiding en biedt ruimte en aandacht voor verdieping.’ Monique S, coach/counsellor.

…elke sessie werd afgestemd op wat ik op dat moment nodig had…

“Ik heb het traject als heel prettig en zorgvuldig ervaren. Daar bedoel ik mee dat elke sessie werd afgestemd op wat ik op dat moment nodig had en stapje voor stapje werd gedaan. De betrokkenheid en liefdevolle aandacht van Sung Min vond ik heel fijn. Ze was er altijd voor mij. Vrouw, gepensioneerd(65 jaar)

…Kanker en nu…

‘The New Look……en die gun ik jou ook! Daarom wil ik graag mijn ervaring delen. Net een nieuwe baan, een heerlijke uitdaging, een team nieuwe mensen om te coachen, te enthousiasmeren etc….en dan die onverwachte keiharde dreun…veroorzaakt door de woorden: je hebt kanker. De wereld die onder je voeten wegglijdt. De waarom-ik vraag. De hoe-moet-het-nu-met-mijn-vrouw-en-kinderen vraag. De hoe-lang-heb-ik-nog vraag. De boosheid en het verdriet waar je samen mee te kampen krijgt.
Op zo’n moment heb je mensen nodig die er voor je zijn, die je begeleiden, het vertrouwen weten te geven, het zonlicht weer zichtbaar kunnen maken. Gelukkig waren die mensen er! In eerste instantie een goede vriendin die mij en mijn vrouw als patiëntenbegeleider door het “vreemde” ziekenhuisproces heen hielp. Door haar werden vele vervelende hobbels overgepakt c.q. aangepakt.Door mijn werkgever en collega’s werd ik bedolven onder de lieve kaarten, bloemen etc.! Ik hoefde mij niet schuldig te voelen…maar stiekem deed ik dat toch heel erg.
Ik wilde na het ondergaan van 3 operaties weer redelijk snel van start gaan, maar al heel gauw bleek dat dit te hoog gegrepen was. Het vertrouwen in mezelf kreeg hierdoor een forse deuk. Ik kreeg het gevoel dat ik het allemaal niet meer kon. Ik ging nadenken over wat ik wilde, wat ik nodig zou kunnen hebben en deelde dit met mijn manager. Zij kwam met  Sung Min te Hennepe op de proppen en wat bleek dat een gouden greep!
Sung Min heeft mij op een zeer prettige, betrouwbare en ontspannen wijze geholpen met het er weer kunnen zijn. Het allemaal weer aandurven!Natuurlijk doe je veel zelf, maar het is zo ontzettend belangrijk dat iemand anders in staat is om je te helpen je eigen gevoel te beleven, echt te beleven en er op een goede manier mee om weet te gaan.
Zij deed dit door te luisteren, te spiegelen, te oefenen, tips en trucs aan te reiken, waaronder het leren kijken door een andere bril. Ik werd me bewust van de kracht van The New Look zoals ik het ben gaan noemen. Veel van je onzekerheid, somberheid e.d. kun je zelf beïnvloeden door het anders te gaan zien, door het minder krachtig te laten binnenkomen.Ik heb geleerd meer open te staan voor nieuwe ontwikkelingen in mezelf, bij mezelf, rondom mezelf.
Gelukkig maar, want anders zou ik nu niet daar zijn waar ik nu ben in het leven en weer volledig kunnen werken. Blij en dankbaar ben ik met haar waardevolle tips, haar luisterend oor, haar mens zijn. Ik kan haar dan ook van harte bij je aanbevelen!’ Rob (teamleider)

…Moeizame samenwerking collega… verdrietige relatiebreuk…

‘Door een moeizame samenwerking met een collega en een aantal projecten die maar niet van de grond leken te komen, realiseerde ik me dat ik in een paar oude valkuilen terecht was gekomen. Mogelijk mede veroorzaakt door een verdrietige relatiebreuk in een voorafgaande periode. Sung Min heeft me geholpen om die valkuilen op een andere wijze te benaderen. Met nieuwe inzichten en handvatten ben ik in korte tijd in staat geweest om in zowel werk als privéleven weer vanuit mijn eigen kracht te functioneren. Sung Min is in staat om persoonlijke ontwikkeling vanuit een zakelijk en emotioneel perspectief te benaderen. Ik heb haar werkwijze als functioneel, warm, betrokken en realistisch ervaren. Haar methoden als eenvoudig toepasbaar met een diepgaand effect.’ Vrouw, teammanager (49 jaar)

…na ziektewet…

‘Na een paar maanden ziektewet wilde ik heel graag “anders” gaan leven. Ik realiseerde mij dat ik daar hulp bij nodig had. Ik voel mij sterker, heb meer zelfvertrouwen, ben niet meer zo dwangmatig in bepaalde dingen. Ik ben heel tevreden over wat ik bereikt heb en hoop nog verder te groeien’. Vrouw

…Om een burnout te voorkomen…

‘Ik ben een man van 49 jaar, gehuwd en heb een dochter van 9 jaar. Ik ben al ruim 6 jaar werkzaam in een functie waar ik zelf niet voor gekozen heb en waarin ik in oktober 2013 ben stukgelopen. De oorzaak dat ik op deze functie was gezet was gedwongen. Deze functie of ontslag. Ik heb na veel wikken en wegen besloten me maar bij de situatie neer te leggen Het voelde bij mij als een degradatie. Hiernaast gaf het me het gevoel dat ik dit niet verdient had. Toch wist ik het werk vol te houden. Mijn belangrijkste reden was het gezin draaiende te houden. Ik ben kostwinnaar. Ik heb een koophuis en een dochter die veel zorg nodig heeft. Ik heb het gezin draaiende gehouden maar ik was niet gelukkig met het werk wat ik deed.
Om een burn out te voorkomen ben ik in overleg met mijn leidinggevende naar Pur Sang gegaan. Toen ik voor het intakegesprek kwam was het voor mij een openbaring dat ik eens vrijuit kon spreken over mijn gevoelens over wat me overkomen was. Dit deed me erg goed. Ik realiseerde me dat ik mezelf ergens was kwijtgeraakt en dat ik aangepast (beschermend) gedrag had aangeleerd dat niet bij me paste. De gesprekken bij Sung Min gaf me inzicht in mijn gedrag en hoe de mensen erom heen erop reageerde. Dit raakte me echt en ik was vastbesloten op zoek te gaan naar mezelf. De gesprekken bij Sung Min hebben me bij dit proces geholpen doordat me een spiegel werd voorgehouden en het met me te bespreken wat mijn gedrag was en wat dat deed met mijn collega’s. Ik heb me vanaf toen voorgenomen het anders te doen. Ik heb met mijn collega’s een gesprek gehad en hen uitgelegd dat ik aan het werk was met mijzelf. Mijn collega’s vonden het een goede zaak dat ik aan mezelf aan het werken was en ze gaven me alle ruimte aan mezelf te werken. Langzaam maar zeker werd ik weer steeds de oude en nam ik afscheid van mijn aangeleerde beschermende gedrag en stelde me weer actief en kwetsbaar op. Dit werd goed opgevat door mijn collega’s. Door de gesprekken en oefeningen die ik had gedaan bij Sung Min ben ik staat om het goede gevoel vast te houden en te voorkomen dat ik terugval in mijn apathische beschermende gedrag. Ik ga nu weer met veel plezier naar mijn werk en ik merk dat het me nu minder moeite kost het werk te doen. Ik hoef nu niet meer tegen mezelf te vechten en ik kan me nu helemaal op het werk richten. Ik heb heel veel baat gehad bij de gesprekken en oefeningen bij Sung Min.
Achteraf realiseer ik me dat ik dit veel eerder had moeten doen. Gelukkig was het voor mij niet te laat. Het is nooit te laat om eens aan jezelf te werken. Als je ervoor open staat en je het even niet meer alleen kan dan kan Sung Min je hierbij helpen’.

…Onzeker…

‘Na jaren steeds weer tegen dezelfde dingen aan te lopen en dat eeuwige muurtje om me heen….ik was er klaar mee. Ik had geen vertrouwen in mensen en vond het moeilijk mezelf open te stellen. Een aantal sessies later hebben we EMDR toegepast. Wat een verhelderend moment was dat. Ik kreeg een beeld uit mijn jeugd te zien en daarna vielen de puzzelstukjes in elkaar. Na jaren kreeg ik eindelijk de antwoorden op mijn vragen. Sung Min heeft me ook nog tal van handvaten gegeven om toe te passen in  moeilijke situaties. Ben haar dankbaar voor haar luisterend oor, duidelijkheid, tips en tal van oefeningen’. Vrouw (medewerker)

…Wat ben ik gegroeid en heb ik vele positieve ontwikkelingen ervaren…

“zoooo fijn warm persoonlijk en vakkundig op welk gebied dan ook. Elke keer als ik de praktijk bezocht heb, ervaar ik als een mooi kado voor mezelf. Wat ben ik gegroeid en heb ik vele positieve ontwikkelingen ervaren. Ik heb altijd zin om te gaan, terwijl ik de eerste stap om hulp te vragen zoveel jaar heb uitgesteld. Bij pur Sang gaat het om JOU! ik ben dankbaar!” Vrouw

Nieuwsgierig? Bel +31 6 132 203 60

Waarom Praktijk Pur Sang

Consulten veelal vergoed door zorgverzekeraars

Kortdurend als het kan, diepgaander (trauma) als dat nodig is

Praktische en concrete handvatten

Kom in contact

Profiel Sung Min

Mijn naam is Sung Min te Hennepe- den Dulk. Het sterker maken van mensen (in organisaties) loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Sinds 2008 ben ik werkzaam als coach en therapeut waarbij ik eenvoudig werk als het kan en diepgaander (trauma) als het nodig is. Tevens begeleid ik particulieren met uiteenlopende achtergronden, hulpvragen en ontwikkelingsvragen. Lees verder