Positieve Psychologie

Veerkracht opbouwen

Wil je anders gaan leven?

Je veerkracht en mentale weerbaarheid verhogen?

Positieve Psychologie kan je hierbij helpen

Wat is Positieve Psychologie?

Positieve Psychologie is een nieuwe (wetenschappelijke) stroming waarin de nadruk ligt op sterke kanten en het opbouwen van mentale weerbaarheid. Niet alleen de psychische klachten staan centraal, maar de mens als geheel. Het ontwikkelen van krachten en factoren die draagkracht en mentale weerbaarheid bevorderen horen hierbij.

Wat kan Praktijk Pur Sang voor je betekenen?

Positieve Psychologie werkt bij Praktijk Pur Sang door alle trajecten. Het is daarom eerder een levensvisie. Iedereen heeft sterke kanten en positieve emoties, maar je kunt deze tijdelijk zijn kwijtgeraakt. Door psychologische veerkracht opnieuw op te bouwen kun je tegenslagen en stressvolle situaties beter aan. Positieve psychologie is geschikt voor gezonde mensen om mentaal gezond te blijven (coaching) alsook voor mensen met (beginnende) psychische problematiek om klachten te verminderen en mentale weerbaarheid te versterken.

Positieve Psychologie iets voor jou?

Je kunt me bellen of mailen als je meer informatie wilt of een afspraak wilt maken voor positieve psychologie, 06-13220360 of info@praktijkpursang.nl. Kijk ook eens verder op de andere pagina’s. De praktijk bevindt zich in Rheden, nabij Arnhem/Velp/Dieren (Gelderland).

Praktijk Pur Sang is aangesloten bij beroepsverenigingen.

Positieve Psychologie ervaring uit de praktijk:

“… drempel weggehaald..
‘Ik heb de samenwerking met Sung Min als bijzonder prettig ervaren. Sung Min is een “mensen-mens” en straalt begrip en vertrouwen uit. Hierdoor is voor mij een drempel weggehaald waardoor ik meer van mezelf heb durven laten zien. Dit traject is nu afgerond maar zodra ik ergens vast loop of een bepaalde case wil bespreken ga ik zeker weer een afspraak inplannen’. Vrouw (manager)

Lees hier meer referenties

‘Je hoeft geen ander mens te worden om dingen eens anders aan te pakken’