Live consulten, beeldbellen of het online HEALTH-programma volgen?

Praktijk Pur Sang maakt, naast gebruik van live consulten in de praktijk, ook gebruik van online therapievormen zoals beeldbellen en een online HEALTH-programma. Ook gedurende de Corona situatie zal er (preventief) aandacht worden besteed aan de gezondheid en welzijn van elkaar om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Hierin worden de RIVM maatregelen gehanteerd. Gedurende de corona situatie zal er zoveel mogelijk gebruik worden gemaakt van live consulten, maar indien je de voorkeur hebt aan alternatieve manieren dan zijn onderstaande mogelijkheden ook mogelijk.

Beeldbellen:
Het is wellicht even wennen, maar al gauw zul je ervaren dat dit een goed alternatief is voor persoonlijk contact. Je hebt alleen een laptop nodig en, middels een link die je krijgt, wordt je naar een beveiligde omgeving gestuurd waarin we veilig kunnen beeldbellen. Als extra ondersteuning krijg je een gratis online health programma aangeboden die jouw proces gedurende het traject ondersteunt middels oefeningen, psycho-educatie en opdrachten.

Online HEALTH-programma: 
Ter ondersteuning van je traject kunnen we online programma’s inzetten. Middels dit programma krijg je via de mail ondersteunende oefeningen, filmpjes, (schrijf)opdrachten en psycho-educatie, waardoor je meer inzicht gaat krijgen in jouw situatie en hoe jij de regie kunt herpakken. We bespreken jouw vragen en opdrachten middels mail, telefoon of beeldbellen: net wat je prettig vindt. Het voordeel van dit programma is dat je dit overal kunt doen, ook als je bijv. op afstand woont of op zakenreis bent.

Heb je nog vragen? Bel, mail of app mij gerust. Dan kunnen we samen overleggen en onderzoeken wat het beste bij jou past!

Nieuwsgierig? Bel +31 6 132 203 60

Waarom Praktijk Pur Sang

Consulten veelal vergoed door zorgverzekeraars

Kortdurend als het kan, diepgaander (trauma) als dat nodig is

Praktische en concrete handvatten

Kom in contact

Profiel Sung Min

Mijn naam is Sung Min te Hennepe- den Dulk. Het sterker maken van mensen (in organisaties) loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Sinds 2008 ben ik werkzaam als coach en therapeut waarbij ik eenvoudig werk als het kan en diepgaander (trauma) als het nodig is. Tevens begeleid ik particulieren met uiteenlopende achtergronden, hulpvragen en ontwikkelingsvragen. Lees verder