Waarom Praktijk Pur Sang?

Wat kun jij verwachten van Praktijk Pur Sang?

  • Jij staat centraal
  • Laagdrempelig, persoonsgericht en opbouwend.
  • Praktische en concrete handvatten waar je zelf direct mee verder kan.
  • Kortdurend als het kan, diepgaander (trauma) indien nodig.
  • Geen (lange) wachtlijsten.
  • Vergoeding van veel zorgverzekeraars vanuit de aanvullende zorg.
  • Verwijsbrief van de huisarts niet noodzakelijk.

Kleinschalige praktijk: laagdrempelig, persoonlijk en betrokken

Praktijk Pur Sang is een kleinschalige praktijk: laagdrempelig, persoonsgericht en betrokken. Kenmerkend voor de werkwijze van Praktijk Pur Sang is aandacht op maat. Met als doel dat je op een goede manier kunt herstellen en weer energie krijgt, zodat je weer op eigen kracht de juiste stappen kunt nemen naar meer vrijheid en geluk in je leven! Dit kan op het gebied van werk, privé-leven of liefdesrelaties zijn.

De praktijk bestaat uit Sung Min te Hennepe- den Dulk die lid is van diverse beroepsverenigingen op het gebied van coaching en psychotherapie. Tevens hebben we een goed netwerk van coaches, therapeuten, massagetherapeuten en osteopaten waar we mee kunnen samenwerken en eventueel naar kunnen doorverwijzen mocht dat gewenst zijn. Hierdoor kunnen we nauw aansluiten bij datgene wat jij nodig hebt, zowel op emotioneel/mentaal niveau alsook op lichamelijk niveau.

Wees welkom bij Praktijk Pur Sang!

Nieuwsgierig? Bel +31 6 132 203 60

Waarom Praktijk Pur Sang

Consulten veelal vergoed door zorgverzekeraars

Kortdurend als het kan, diepgaander (trauma) als dat nodig is

Praktische en concrete handvatten

Kom in contact

Profiel Sung Min

Mijn naam is Sung Min te Hennepe- den Dulk. Het sterker maken van mensen (in organisaties) loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Sinds 2008 ben ik werkzaam als coach en therapeut waarbij ik eenvoudig werk als het kan en diepgaander (trauma) als het nodig is. Tevens begeleid ik particulieren met uiteenlopende achtergronden, hulpvragen en ontwikkelingsvragen. Lees verder