Big Five Personality Test

  • Testen kunnen een onderbouwing geven aan je vervolgstap:

  • Big five personality test, persoonlijkheidstest

  • Hoe kijken anderen naar jou? 360 graden feedback-test

  • Hoe makkelijk neem je nieuwe informatie op: Intelligentietest

Ondersteuning middels testen en profielen

Ter ondersteuning van loopbaanbegeleiding of coachgesprekken kunnen onderstaande testen online bij je worden afgenomen. De uitkomsten worden verwerkt in een rapport, waarmee je een snelle onderbouwing en inzicht krijgt in je karaktertrekken (Big Five), competenties en welk beeld anderen van jou hebben.

Praktijk Pur Sang is ge-licenseerd voor onderstaande testen van PI-company (onderdeel GITP):

Persoonlijkheidstest (Reflector Big Five Personality)

Wie je in de basis bent, bepaalt ook welke competenties makkelijker of moeilijker te ontwikkelen zijn. De Reflector Big Five Personality is een wetenschappelijk ondersteund persoonlijkheidsmodel die de belangrijkste 5 karaktertrekken meet. Door deze resultaten te koppelen aan 43 competenties, een Persoonlijk Ontwikkeling Plan en een ontwikkelgesprek, krijg je voldoende handvatten mee om een boost te geven aan je eigen ontwikkeling.

360 graden feedback (Reflector 360)
Klopt het beeld wat je van jezelf hebt in relatie tot je werkomgeving? De Reflector 360 meet middels systematische vragenlijsten, de personen in je directe (werk)omgeving welk gedrag en competenties je wel of niet laat zien in relatie tot een bepaalde functie. Met deze resultaten kan er gewerkt worden aan de hulpvraag.

Intelligentietest (Connector Ability)
Deze test meet hoe snel en gemakkelijk je bepaalde vragen oplost. Intelligentie voorspelt het gemak en de snelheid waarmee je nieuwe problemen kunt oplossen en informatie kunt eigen maken. De test is adaptief, dat wil zeggen dat de inhoud van de test zich tijdens de afname aanpast aan jouw niveau.

Loopbaanoriëntatie (Career Scan)
De Career Scan combineert bovenstaande testen en vragen met elkaar om tot een match te komen van persoonlijkheid, competenties en loopbaanwaarden met de huidige en mogelijk nieuwe functies. Op basis van deze informatie wordt onderbouwd welke functiegebieden het best en welke het minst bij je passen en wat mogelijke doorgroei-potentieel kunnen zijn.

Nieuwsgierig naar je karaktertrekken middels de Big five personality test?
Bel of mail gerust met je vragen of voor het maken van een afspraak: 06-13220360 of info@praktijkpursang.nl.

Lees hier referenties en verhalen.

‘Zij die wijs zijn, houden nooit op met leren’

Nieuwsgierig? Bel +31 6 132 203 60

Waarom Praktijk Pur Sang

Consulten veelal vergoed door zorgverzekeraars

Kortdurend als het kan, diepgaander (trauma) als dat nodig is

Praktische en concrete handvatten

Kom in contact

Profiel Sung Min

Mijn naam is Sung Min te Hennepe- den Dulk. Het sterker maken van mensen (in organisaties) loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Sinds 2008 ben ik werkzaam als coach en therapeut waarbij ik eenvoudig werk als het kan en diepgaander (trauma) als het nodig is. Tevens begeleid ik particulieren met uiteenlopende achtergronden, hulpvragen en ontwikkelingsvragen. Lees verder