Neuro Linguïstisch Programmeren

  • Wil je meer weten hoe je de wereld om je heen waarneemt?

  • Praktische technieken om beter te communiceren?

  • Neuro Linguïstisch Programmeren is breed toepasbaar!

Wat is Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)?

Afhankelijk van je hulpvraag kan Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) worden ingezet bij o.a. relationele problemen, conflicten of communicatieproblemen. NLP gaat er vanuit dat je je innerlijke ervaringen via zintuigelijke processen beleefd (neuro). Je hebt een manier waarop je de wereld om je heen waarneemt (zien, horen, voelen, ruiken of proeven) en hoe je deze ervaart. Deze ervaringen structureer je middels taal (linguïstisch) in je brein en kun je aanpassen (programmeren). Er wordt gelet op je lichaamstaal, je taalgebruik en de verbale en non-verbale manier van communiceren. Vaak wordt NLP gecombineerd met andere psychotherapeutische technieken om het resultaat te versterken.

NLP is een verzameling van technieken die praktisch is en breed ingezet kan worden bij relaties, communicatie en in privéleven of werk.

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) iets voor jou?

Wil je je leven op een andere manier richting geven? Neem gerust contact met mij op. De praktijk bevindt zich in Rheden, vlakbij Arnhem/Velp/Dieren (Gelderland). Praktijk Pur Sang is aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen waaronder NVNLP.

NLP ervaring uit de praktijk

……Gespannen na verhuizing, einde relatie en werk……

‘Ik kwam binnen bij je aan het eind van een twee-jarig reflectietraject in mijn leven. Ik was nog steeds gespannen na mijn verhuizing door einde relatie en werk. Dit had mogelijk effect op mijn iets te hoge suikergehalte in mijn bloed. Aan het eind had ik het idee dat ik een periode had afgesloten, niet meer zo gefrustreerd en verdrietig was, het nieuwe aan kon gaan en terug kon kijken op een periode. Door jouw helderheid, doortastendheid, professionele deskundigheid heb ik een aantal onderdelen van mijn leven zo aan kunnen kijken dat er verandering kwam in mijn gedachten, gevoelens en gedrag. Je doet dit alles op een lichte manier, maar met een minimaal HBO niveau, zoals ik dat toch maar noemde. heel prettig. Ik zal je zeker nog eens consulteren als het nodig is’. Vrouw (adviseur)

Voor meer ervaringen, klik hier

Nieuwsgierig? Bel +31 6 132 203 60

Waarom Praktijk Pur Sang

Consulten veelal vergoed door zorgverzekeraars

Kortdurend als het kan, diepgaander (trauma) als dat nodig is

Praktische en concrete handvatten

Kom in contact

Profiel Sung Min

Mijn naam is Sung Min te Hennepe- den Dulk. Het sterker maken van mensen (in organisaties) loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Sinds 2008 ben ik werkzaam als coach en therapeut waarbij ik eenvoudig werk als het kan en diepgaander (trauma) als het nodig is. Tevens begeleid ik particulieren met uiteenlopende achtergronden, hulpvragen en ontwikkelingsvragen. Lees verder