Subsidieregeling ‘NL Leert Door’

DEZE SUBSIDIE IS MOMENTEEL NIET MEER BESCHIKBAAR

Wist jij al dat de overheid subsidie biedt voor ontwikkeladviestrajecten? Bij Praktijk Pur Sang doen we ook aan deze ‘NL Leert Door’ regeling mee. Omdat niet iedereen hiervan op de hoogte is leg ik hieronder uit wat de regeling precies inhoudt. Ik zou zeggen: benut deze kans!

Een gratis ontwikkeladvies, aangeboden door de overheid?
Wanneer je tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd bent, kun je je inschrijven voor het gratis ontwikkeladvies van de overheid. Of je ZZP-er, ondernemer, werknemer of  werkzoekende bent, iedereen die een relatie heeft tot de arbeidsmarkt kan hier gratis gebruik van maken.

Goed voorbereid en inzetbaar voor nu en in de toekomst?
Het doel van deze regeling is jou een boost te geven in jouw talenten en competenties, werk en loopbaan. Zo kun je meer de regie pakken en flexibeler omgaan met de veranderingen in je werk of in de arbeidsmarkt. Met hulp van dit gratis ontwikkeladvies krijg je ondersteuning in de stappen die je hiervoor kunt maken. Een leven lang blijven leren zodat je goed voorbereid en inzetbaar blijft in de toekomst!

Hoe ziet een ontwikkeladvies eruit?
Je krijgt een arbeidsscan en 4 uur persoonlijke begeleiding ter waarde van €700,-. Er wordt afgestemd waar jouw behoeften liggen en er wordt een persoonlijk plan gemaakt. Op deze manier geef je onderbouwing aan je eigen ontwikkeling. Er zijn 50.000 trajecten beschikbaar per 1 december 2020. Deze begint op volgorde van aanmeldingen tot het subsidieplafond is bereikt. De vorige keer was het subsidieplafond snel bereikt, dus meld je snel aan.

Wat doet Praktijk Pur Sang voor jou?

  • Je kunt je nu alvast aanmelden bij Praktijk Pur Sang voor deze subsidie middels mail info@praktijkpursang.nl of telefoon 0613220360.
  • Je krijgt een arbeidsmarktscan zodat duidelijk wordt wat jouw kansen zijn en hoe je jouw competenties en talenten kunt benutten in je huidige of toekomstige werk.
  • De gesprekken worden in overleg ingepland. Je hebt recht op 4 uur begeleiding die we verdelen over 2 gesprekken van 1,5 uur en 1 gesprek van 1 uur.
  • Wij handelen de administratieve en financiële zaken af m.b.t. de subsidie.
  • Je krijgt professionele en persoonlijke begeleiding zodat je een eerste handreiking krijgt om meer inzicht te krijgen in je eigen talenten en kwaliteiten en hoe je deze kunt inzetten.

Wat kan jij doen?

  • Je geeft aan ons door dat je wilt deelnemen aan deze regeling.
  • Je geeft hierop jouw toestemming en medewerking om de subsidie voor jou aan te vragen waardoor je dit traject van de overheid krijgt.
  • Je bent enthousiast en gedreven om stappen te maken in je eigen persoonlijke en/of professionele groei.

Aanmelden of informatie?
Je mag me gerust bellen of appen om je persoonlijke vraag voor te leggen: 06-13220360.

Aanmelden kun je door te mailen naar info@praktijkpursang.nl. met je naam en telefoonnummer.

Voor een uitgebreidere uitleg kun je kijken op www.hoewerktnederland.nl van ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Nieuwsgierig? Bel +31 6 132 203 60

Waarom Praktijk Pur Sang

Consulten veelal vergoed door zorgverzekeraars

Kortdurend als het kan, diepgaander (trauma) als dat nodig is

Praktische en concrete handvatten

Kom in contact

Profiel Sung Min

Mijn naam is Sung Min te Hennepe- den Dulk. Het sterker maken van mensen (in organisaties) loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Sinds 2008 ben ik werkzaam als coach en therapeut waarbij ik eenvoudig werk als het kan en diepgaander (trauma) als het nodig is. Tevens begeleid ik particulieren met uiteenlopende achtergronden, hulpvragen en ontwikkelingsvragen. Lees verder